Leveringsbetingelser

Dk T r a n s p o r t leverer indenfor 0-3 dage på hele Sjælland. Der kan dog ved sjældne tilfælde forekomme situationer hvor leveringen kan være uden for rækkevidde ved mangelfuld levering fra tredjemand, udgåede vare eller produktknaphed. Ved væsentlig forsinkelse, vil vi underrette køber herom. Økonomiske tab grundet produktets forsinkede leveringstid, dækkes ikke af Dk T r a n s p o r t. Produktet leveres henstillet uden opsyn, hvis du, som køber, ikke er at træffe på leveringstidspunktet, eller ikke er på leveringsadressen på leveringstidspunktet.

Ved levering af produkter skal vi gøre opmærksom på at underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer. Hvis I er i tvivl, er I velkommen til at ringe og høre nærmere. Ved bestilling skal I gøre opmærksom på hvor I vil have produktet/produkterne leveret, ellers vil chaufføren selv finde det bedst egnede sted. Leveringsadressen skal være tilgængelig med lastbil, og ligeledes vejen dertil. Vejen SKAL være mindst 3 meter bred og med en frihøjde på 4 meter. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Ved bestilling over 14 tons, skal følgende pladsforhold være opfyldt. Der skal på leveringsstedet være pladsforhold, der gør det muligt at manøvre for en lastbil med længde 17 meter, bredde 3 meter, højde 4 meter, drejebredde 8 meter og totalvægt 52 ton.

Leveringen kan ske med tipning eller grab:

  • Ved bestilling af en aftipning vil materialer som udgangspunkt blive leveret i indkørsler eller på fortov. Ved specifikke ønsker, skrives en bemærkning i kommentar feltet. Hvis vi ikke har modtaget specifikt aflæsningssted og ikke kan få kontakt til kunden, vil chaufføren aflæsse hvor han anser det er bedst egnet.

  • Ved bestilling af materialerne med grab. Ved grab leveringer kan vi levere over hegn, hæk eller lignende, dog ikke over 8 meter. Husk at notere hvor du ønsker aflæsning. Hvis vi ikke har modtaget specifikt aflæsningssted og ikke kan få kontakt til kunden, vil chaufføren aflæsse hvor han anser det er bedst egnet.

Priser og betaling

Hos Dk T r a n s p o r t er alle priser inkl. Olietillæg, miljøafgifter og råstofafgifter. Dvs. ingen uventede overraskelser. Momsen vil være oplyst på din betalingskvittering.

Hos Dk T r a n s p o r t kan du betale med Visa/Dankort, samt udvalgte internationale betalingskort. (Disse kan findes på hjemmesiden). Derudover kan du kontakte os på mail eller telefon, såfremt du ønsker at betale via en bankoverførsel. Der tages ikke gebyr ved betaling på www.dktransport.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når vi har afhentet dine vare og din ordre er på vej. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet!

www.dktransport.dk har et udvalg af de mest gængse materialer. Såfremt I søger materialer, der ikke er tilgængeligt på hjemmesiden, er I velkomne til at kontakte os på E-mail [email protected] eller på 4013 7422.

Fortrydelsesret

Fortryder du købet, skal du meddele os dette senest 14 dage efter modtagelsen, herefter har du yderligere 14 dage til at returnere produktet. Hvis du vælger at produktet skal returneres, skal det være i samme stand og mængde som ved modtagelsen, for at det kan leve op til fortrydelsesretten. Du vil modtage dine penge via en bankoverførsel, så snart vi har modtaget produktet, og såfremt det er i samme stand og mængde, som ved leveringen. Ved ombytning af produkter, hvor ombytningen ikke er underlagt reklamationsret, betales der for fragt, returfragt og ny fragt. Kontakte Dk T r a n s p o r t for nærmere detaljer, [email protected] eller på 4013 7422.

Reklamationsret

Dk T r a n s p o r t yder 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten kan træde i kraft, såfremt der er en mangel eller en fejl på varen. Afhængig af produktets omfang vil produktet kunne ombyttes, eller du kan få pengene retur eller et afslag i prisen. Reklamationen skal være berettiget, dvs. at produktet skal være behandlet korrekt, og ikke være grundet en fejlagtig brug af produktet. Derfor skal produktet være urørt og i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Der er ikke reklamationsret på forkert bestilte produkter. Når man opdager produktets mangel, skal du indenfor rimelig tid gøre os opmærksomme på dette. Hvis du ønsker at benytte reklamationsretten, skal du kontakte os på mail [email protected] eller telefon 4013 7422.

Vejledende mængde

Vi gør opmærksom på at du ved online bestilling modtager en vejledende produktmængde. Vægten kan svinge pga. vejrforhold, idet tørt og vådt materiale ikke vejer det samme.

På hjemmesiden kan du finde en beregner, som du kan benytte hvis du ønsker at blive klogere på vægtfylde. Her kan du bl.a. finde frem til hvor mange tons, der går pr. m3. Vi afskriver os for fejl og ændringer.

Ved Online bestilling

Dk T r a n s p o r t er afhængige af at modtage navn, adresse, e-mail, og telefon nr., for at vi kan kontakte dig i forbindelse med levering af ønskede produkter. Oplysninger indtastet i forbindelse med bestilling på vores online hjemmeside, bliver ikke videregivet til tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Såfremt du ikke ønsker at være registreret i vores system, skal du rette henvendelse til os på [email protected] Vores kundeoplysninger er krypteret af en SSL forbindelse.

Vi tager forbehold for taste- og systemfejl. Er der foretaget en ordre som indeholder en taste- eller systemfejl, som forårsager en forkert og urimelig pris overfor Dk T r a n s p o r t, vil der blive stillet krav om betaling for tabt beløb.

Cookies

Vi benytter os af Cookies på hjemmesiden, udelukkende til brug af statistik over vores produkter, samt forbedringer af hjemmesiden.